An Unbiased View of نیلینگ

همچنین، مراحل پایدارسازی در این تکنیک، به‌سرعت بالاتر و با آسانی بیشتری نسبت به انکراژ قابل انجام است. این موضوع باعث می‌شوند که عملیات گودبرداری با استفاده از سیستم نیلینگ به‌طور کلان و بهینه‌تر اجرا گردد.

ساخت‌وساز در مقیاس صنعتی و غیر صنعتی همواره چالش‌ها و مشکلات متعددی به همراه داشته اما استفاده از تکنولوژی‌های مختلف می‌تواند بسیاری از این چالش‌ها و مشکلات را کم و رفع کند. یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که در زمان ساخت‌وسازها خصوصاً زمان گودبرداری، خاک‌برداری و … ریزش مواد و مصالح مختلف است. امروزه از روش‌ها و راهکارهای مختلفی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … برای مهار گذاری، پایدارسازی و تثبیت دیواره‌های مختلف سازه‌ها استفاده می‌شود.

همان‌طور که گفتیم، سیستم‌های نیلینگ یا میخکوبی و روش انکراژ یا مهارکوبی، دو رویکرد متداول برای پایدارسازی در عملیات گودبرداری هستند.

مش‌های فلزی باید به اندازه حداقل یک چشمه روی هم هم‌پوشانی شوند.

این نوع از تجهیزات دارای قسمت‌هایی از قبیل مته، میله و دکل حفاری، سیستم جلو برنده مته، سیستم ضد قفل، جک‌های هیدرولیکی، فرمان و تابلوی کنترل دستگاه و روشنایی نیلینگ چیست هستند.

دپارتمان های تخصصی گروه مهندسی سانا پی، آماده ارائه خدمات مورد نیاز و مشاوره به کارفرمایان و دانش پژوهان محترم می باشند.

این پوشش‌ها موجب یکپارچگی سازه‌ای سیستم نیلینگ می‌شوند. پوشش موقت، یک سطح تکیه‌گاهی برای صفحه تکیه‌گاهی فراهم می‌آورد و نیز از بخش نمایان خاک در برابر عوامل جوی، از جمله هوازدگی، حفاظت می‌کند.

از موارد کنترلی اجرای سازه نگهبان می ­توان به آزمایشات کنترل کیفیت بتن، آرماتور و کلیه مصالح اشاره نمود.

چراکه از مقاومت خاک طبیعی به عنوان یکی از المان‌های دخیل در پایداری گود همراه با المان های ارزان قیمت استفاده می شود. برای گودهای عمیق‌تر استفاده از سایر روش‌ها مانند انکراژ و یا ترکیب آن با نیلینگ رایج است.

این دستگاه امکان کاشت سریع میخ‌ها را فراهم می‌کند و باعث افزایش دقت و ایمنی در حین انجام عملیات می‌شود.

در این روش امکان اجرای پوشش دائمی نیز در صورت نیاز وجود دارد. این پوشش ها نیز می­ تواند از نوع بتن پاششی، بتن پیش ساخته، بتن درجا ریز و سایر انواع تکنولوژی ­های جدیدتر برای اجرای پوشش طرح دار و سازگار با محیط می ­باشد. در روش انکراژ انواع روش های تزریق جهت تامین مقاومت قسمت گیردار وجود دارد.

همچنین، تراوش بیش از حد آب‌های زیرزمینی از دیواره گود می‌تواند موجب بروز مشکلات جدی در اجرای شاتکریت شود.

این امر، به ویژه در دیوارهای نیلینگ دائمی، از جمله معایب و محدودیت‌های جدی این روش در این شرایط است.

در صورت برخورد گمانه‌های حفاری شده به مانع، با یک تغییر شیب کوچک، به راحتی مشکل برطرف می‌شود

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *